Polityka prywatności

 

Korzystając w naszych usług lub z naszej strony internetowej www.cmkonsulting.pl akceptujesz zasady zawarte w niniejszej Polityce Prywatności. Oferta przedstawiona na stronie WWW nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.

 
Pełną treść oferty współpracy z firmą CM Konsulting uzyskujesz po skontaktowaniu sie z nami i podaniu swoich danych niezbędnych do przygotowania oferty. Decydując się na to, podasz swoje imię i nazwisko oraz e-mail. Ponadto w zależności od oczekiwanego zakresu współpracy konieczne będzie podanie innych danych lub informacji poufnych. Zebrane dane są przechowywane wyłącznie w celu realizacji zlecenia, a po zakończeniu współpracy w celach archiwizacyjnych. W każdej chwili masz prawo do wglądu i weryfikacji swoich danych

Dane zbierane automatycznie
Podczas każdej Twojej wizyty serwer zapisuje automatycznie dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, itp. Serwis może wykorzystywać ciasteczka (Cookies), które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania ze strony serwisu. Ciasteczka (Cookies) ułatwiają wyświetlenie strony i Twoich ustawień, nie zawierają natomiast żadnych danych osobowych.

Dane zbierane przy okazji kontaktu
Kontaktując się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail itp.

Wykorzystanie danych
Dane zebrane o Tobie nie są przekazywane podmiotom trzecim. Składając zapytanie ofertowe wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych oraz informacji poufnych, zgadzasz się na wykorzystanie Twoich danych w celu wysyłania Tobie oferty, materiałów informacyjnych właściciela strony – firmy CM Konsulting.
Zbierane dane mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników serwisu bądź w celu personalizacji zawartości serwisu oraz dostosowania naszej oferty do potrzeb klientów. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Twoje dane zostaną udostępnione również na zdanie pracowników prokuratury i/ lub innych uprawnionych organów państwowych, jeżeli żądanie takie, będzie poparte odpowiednim nakazem sadowym.

Kontakt i zmiana danych
Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące działania serwisu. Po rejestracji możesz od nas otrzymywać drogą e-mailową nasze materiały informacyjne. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić czy usunąć.

Postanowienia końcowe.
Firma CM Konsulting zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności, jeżeli nastąpią istotne zmiany w regulacjach prawnych lub firma uzna, ze istnieje taka potrzeba. W przypadku takim, nowa Polityka prywatności zostanie ogłoszona poprzez opublikowanie jej na niniejszej stronie WWW. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, ochrony danych osobowych oraz informacji poufnych naszych Klientów, prosimy o kontakt na adres biuro@cmkonsulting.pl

Firma zbierająca dane: CM Konsulting Czesław Mika z siedzibą: ul. Piłsudskiego 113c / 3; 05-091 Ząbki.

 

powrót